images/fade/fade1.jpg

geen activiteit t.g.v. Covid 19Helaas heeft het Covid-19 virus ook effect op de bijeenkomsten die door HCC!Noord-Limburg worden georganiseerd. Na overleg met diverse betrokkenen en gezien de nieuwe, striktere Covid-19 maatregelen van de overheid van 13 oktober.jl., heeft het bestuur besloten om de fysieke activiteiten van HCC!Noord-Limburg vanaf 13-10 tot nader order NIET door te laten gaan. We volgen daarmee de adviezen van de overheid.

Of en wanneer de fysieke activiteit wel zullen doorgaan, beoordelen we continue en zijn in hoge mate afhankelijk van de ontwikkelingen van het Covid-19 virus en de overheidsmaatregelen daartegen.

Online en fysieke bijeenkomsten

Als alternatief voor de fysieke bijeenkomsten biedt HCC!Noord-Limburg sinds kort ONLINE evenementen aan: zie de kalender !

Begrip: we rekenen op ieders medewerking en begrip om in de zin van de overheidsmaatregelen, geen onnodige reisbewegingen te maken, horeca bezoekerstijden te respecteren, etc.; de tol die we met z’n allen zullen moeten dragen in het belang van ieders gezondheid.

 

Met vriendelijke groet en een goede gezondheid !

Het bestuur