images/fade/fade1.jpg

Windows 115 oktober is Microsoft gestart met de uitrol van zijn nieuwe besturingssysteem en aan het meest gebruikte computer-OS ter wereld besteedt HCC natuurlijk uitgebreid aandacht.

Ook bij HCC!Noord-Limburg wordt ‘n Windows 11-presentatie gegeven door Martin Bekelaar.

Microsoft heeft zijn nieuw besturingssysteem Windows 11 nog beter en veiliger gemaakt. Windows 11 zal gefaseerd beschikbaar gemaakt worden, dus het kan nog wel een tijdje duren voordat jij als computergebruiker het op je computer krijgt aangeboden. HCC adviseert sowieso om voorlopig nog niet over te gaan.

Er kunnen in het begin namelijk nog veel kinderziektes zijn die er eerst uit moeten. Maar je wilt onder andere natuurlijk wel weten of jouw computer geschikt is voor Windows 11, of en hoe je je systeem kunt aanpassen en welke opties er zijn als de systeemeisen niet gehaald worden. Dit en nog veel meer wordt behandeld tijdens de presentaties die op dinsdagavond 2 november 20:00u bij HCC!Noord-Limburg in de Witte Kerk te Venlo-noord, in het kader van het HCC-seizoensthema Windows 11.

Ben je lid van HCC? Dan kun je hieronder enkele relevante artikelen als pdf downloaden. Deze vind je ook in het HCC-verenigingsmagazine PC-Active waar je overigens nog veel meer Windows 11-artikelen vindt. Vanaf begin november zal hier ook de presentatie (PowerPoint) te vinden zijn, evenals de syllabus waarin de presentatie verder is uitgewerkt. Dat doen we nog niet nu, want het blijkt dat zowel onze presentatie als de syllabus na publicatie hier binnen een paar dagen ook bij andere organisaties wordt aangeboden.

Windows 11, het hoe en waarom…

…. Maar is het wat voor jou ?

…. wat zijn de veranderingen, verbeteringen …?

…. en is je notebook of PC geschikt?

…. Wanneer kan ik overstappen naar Windows 11

…. Of toch beter om over te stappen naar Linux ?

Veel vragen; maar wij proberen een antwoord te geven.

  • Is mijn machine wel geschikt?
  • Mijn PC is niet geschikt, kan ik daar nog iets aan doen?
  • Het activeren van een opgewaardeerde PC.
  • Voorbereidingen voor upgrade van een geschikte PC.
  • Essentiële controles voor de Upgrade
  • Instellingen betreffende Privacy.
  • En vragen staat natuurlijk vrij.

Op 2 november vanaf 20:00u gaat Martin Bekelaar je in een lezing bijpraten wat de eisen en gevolgen zijn voor je als je Windows 11 op je PC of notebook wil installeren.


U bent van harte welkom bij HCC!Noord-Limburg:

Wat: Presentatie Windows 11
Wanneer: dinsdag 2 november
Aanvang:
20:00 uur (tot ca. 22:30 uur)
Waar: 
Zalencentrum de Witte Kerk, Agnes Huijnstraat 3, 5914 PE  VENLO.