Agenda

Open Source werkgroep bijeenkomst

Dinsdag, 31 Mei 2022 van 20:00 tot 22:30
Contact : Bestuur HCC!Noord-Limburg

HCC Open Source

Voor leden met interesse en passie voor Open Source software is op deze bijeenkomst ‘de’ gelegenheid om als Open Source werkgroep samen te komen en elkaars kennis en handigheid op dit gebied te kunnen delen.

Onder leiding van werkgroep coördinator Tjeerd Hamm ervaren we samen de mooie voordelen en uitdagingen op het gebied van Open Source software en daaraan gerelateerde hardware zoals de Raspberry PI; Open Source software is meestal gratis en dus legaal te downloaden, de broncode is vrij beschikbaar en bovendien meestal vrij te bewerken en/of kopiëren. Veel deelnemers nemen een notebook of hun Raspberry PI mee naar de bijeenkomst om het een en ander direct te kunnen uitproberen.

Op de Open Source werkgroep bijeenkomsten is een Wi-Fi internet verbinding aanwezig, zodat Open Source programma's, updates en aanvullingen ter plekke kunnen worden gedownload en (eventueel) met de hulp van een andere deelnemer kunnen worden geïnstalleerd.

Verder is het een ideale gelegenheid om met andere leden bij te praten, ervaringen uit te wisselen en samen met plezier te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn.

De Open Source werkgroep bijeenkomsten vinden vrijwel elke 4e en 5e (mits die bestaat) dinsdagavond van de maand plaats o.l.v. Tjeerd Hamm en starten om 20:00 uur.

 

Locatie

Zalencentrum De Witte Kerk
Agnes Huijnstraat 3
5914 PE  VENLO
+31 77 3030620
 

Huis van de Wijk De Witte Kerk is een buurtcentrum. Het is een plek waar wijkbewoners elkaar kunnen ontmoeten en zich kunnen ontplooien. U kunt hier ook terecht voor informatie en advies over wonen, werken, welzijn en zorg.

Het is de locatie waar HCC!Noord-Limburg haar activiteiten organiseert.

 
Klik op de kaart om Google maps te bezoeken voor volledige route-informatie