Agenda

Fotowerkgroep bijeenkomst

Dinsdag, 21 Juni 2022 van 20:00 tot 22:30
Contact : Bestuur HCC!Noord-Limburg

LET OP: gezien de COVID19 situatie zal telkens kort vóór deze activiteit door het bestuur beoordeeld worden of deze fysieke activiteit zal doorgaan: blijf deze website in de gaten houden !

 

Voor leden met interesse en passie voor digitale fotografie is op deze bijeenkomst ‘de’ gelegenheid om als fotowerkgroep samen te komen en elkaars kennis en handigheid op dit gebied te kunnen delen.

Onder leiding van werkgroep coördinator Brigitte van Berkel (tijdelijke vervangster van Henk Hovens) bewerken we foto's in Adobe Photoshop CS6 en CC, waarbij er ook soms gebruik gemaakt wordt van Abobe illustrator.
Is er een ingewikkeld probleem, dat meer tijd vergt om te verhelpen, dan is het handig om met degene die je wilt helpen te overleggen wanneer en waar er verder aan het herstel kan worden gewerkt.
Verder is onze fotowerkgroep bijeenkomst ervoor om met andere leden bij te praten, ervaringen uit te wisselen en samen met plezier te ontdekken welke digitale fotobewerkingsmogelijkheden er allemaal zijn.

Maar ook kun je even rustig voor jezelf op je eigen notebook bezig zijn; neem je notebook mee en doe mee met de aangeboden oefenstof. Aan de hand van Galileo ‘Photoshop CS6 - CC voor gevorderden’ gaan we als eerste dieper in op de mogelijkheden van Photoshop.


De Fotowerkgroep bijeenkomsten vinden vrijwel elke 3e dinsdagavond van de maand plaats o.l.v. Henk Hovens (tijdelijk vervangen door Brigitte van Berkel) en starten om 20:00 uur. 

LET OP: In verband met COVID19 houden we deze werkgroepbijeenkomst op aangepaste wijze, dat betekent: anderhalve meter afstand, handen desinfecteren bij binnenkomst, eenrichtingsverkeer, maximaal aantal aanwezigen, etc. en natuurlijk blijft u thuis, als u verkouden bent, hoest of koorts hebt.

 

Locatie

Zalencentrum De Witte Kerk
Agnes Huijnstraat 3
5914 PE  VENLO
+31 77 3030620
 

Huis van de Wijk De Witte Kerk is een buurtcentrum. Het is een plek waar wijkbewoners elkaar kunnen ontmoeten en zich kunnen ontplooien. U kunt hier ook terecht voor informatie en advies over wonen, werken, welzijn en zorg.

Het is de locatie waar HCC!Noord-Limburg haar activiteiten organiseert.

 
Klik op de kaart om Google maps te bezoeken voor volledige route-informatie