Computerproblemen?, hoe geef je hulp op afstand?, wij vertellen het !

Deel dit artikel

,

Hulp op afstand

HCC!NLB - Activiteit week verschoven van 6 september naar 13 september

De presentatie 'Computerproblemen?, hoe geef je hulp op afstand?, wij vertellen het !' is op verzoek van de Witte Kerk 1 week opgeschoven naar 13 september i.v.m. het eindfeest van het traditionele ziekentridiuüm in de Witte Kerk. Op 6 september is er dus géén HCC!Noord-Limburg activiteit

Bedankt voor het begrip hiervoor. 

 

Hulp op AfstandVoor ons allen een bekend probleem, een vriend of collega helpen met een computerprobleem, maar niet voor elk probleem ernaartoe moeten.

Wel nu, op de algemene bijeenkomst op 13 september (voor 1 keer de 2e dinsdag van de maand) gaat Jaap Schenker het uitgebreid hebben over hulp op afstand waarbij u hulpverleend via uw eigen computer thuis.

Er zullen 3 systemen uitgelegd en gedemonstreerd worden, zoals Teamviewer, Anydesk en van Microsoft Quick Assist (zonder het gebruik van extra software). Van deze 3 systemen zullen alle mogelijkheden, voor- en nadelen besproken worden. Tevens wordt de mogelijkheid gedemonstreerd hoe u uw eigen systeem op afstand kunt beheren.

Aan het eind van deze presentatie zal er een kleine demo worden gegeven hoe er hulpverleend wordt wereldwijd aan industriële machineparken met bijbehorende besturingen op professionele wijze.

Kort gezegd, mis deze presentatie niet en kom ons bezoeken op 13 september om 20:00 uur in de Witte Kerk in Venlo, ook als niet lid bent u van Harte Welkom.

Op deze manier kan op een eenvoudige manier hulp bij computerproblemen op afstand geboden worden: we laten enkele voorbeelden zien !

Heeft u vragen ?, stel ze !

Datum-tijd: 13 september 2022, 20:00-22:30u

Locatie: De Witte Kerk, Agnes Huijnstraat 3, 5914 PE  VENLO

 

(LET OP: oorspronkelijk was deze presentatie gepland voor 6 september, op verzoek van de Witte Kerk is dit eenmalig verschoven naar de 2e dinsdagavond v/d maand: 13 september).

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!noord-limburg

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden